BCD Benelux

Momenteel werken wij aan een nieuwe website.

De integratie met Freschesolutions, het bijwerken van het complete Fresche productengamma en een aangepaste, modernere vormgeving zijn de belangrijkste aanpassingen. Nog even geduld aub.

 

BCD Benelux is een jonge organisatie maar met een langdurige ervaring met de geavanceerde producten van BCD. (Business Computer Design International Inc.)

Al sinds 2004 werken de medewerkers van BCD Benelux met de meeste modernisering- en ontwikkeltools van BCD Software. Ook het IBM Power i platform, voorheen AS400, iSeries en System i, kent, door jarenlange ervaring met dit mid-range platform, nauwelijks nog geheimen voor onze medewerkers.

Onze tools zijn inzetbaar als stand-alone oplossing voor het moderniseren van uw green-screen applicatie en vormen gecombineerd een uitermate geavanceerde en geïntegreerde totaaloplossing voor het optimaliseren en moderniseren van uw bedrijfssoftware.

Voor alle producten is een tijdelijke trial-licentie beschikbaar waarmee u direct en uit de eerste hand resultaten kunt ervaren. Indien gewenst met hulp van ons support team!

Uitproberen? Vul nu het formulier in onder Demo!