BCD Benelux

BCD Benelux is een jonge organisatie maar met een langdurige ervaring met de geavanceerde producten van BCD. (Business Computer Design International Inc.)

Al sinds 2004 werken de medewerkers van BCD Benelux met de meeste modernisering- en ontwikkeltools van BCD Software. Ook het IBM Power i platform, voorheen AS400, iSeries en System i, kent, door jarenlange ervaring met dit mid-range platform, nauwelijks nog geheimen voor onze medewerkers.

Sinds de overname van BCD Software door Freschesolutions zijn ook de producten en diensten van Freschesolutions toegevoegd aan het producten- en dienstengamma van BCD Benelux.

Onze tools zijn inzetbaar als stand-alone oplossing voor het moderniseren van uw green-screen applicatie en vormen gecombineerd een uitermate geavanceerde en geïntegreerde totaaloplossing voor het optimaliseren en moderniseren van uw bedrijfssoftware.

 

Voor alle producten is een tijdelijke trial-licentie beschikbaar waarmee u direct en uit de eerste hand resultaten kunt ervaren. Indien gewenst met hulp van ons support team!

 

Klik hier voor een demo van een van onze producten.

 

Andere vragen? Vul hieronder het formulier in.

 

 

5 + 5 =

BCD Benelux

De Clercqstraat 16

7203 JJ  Zutphen

+31 (0)653 – 789 347
info@bcdbenelux.nl